Luk
THE BROWS AND OUTFIT  for a natural look

THE BROWS AND OUTFIT

for a natural look

Jeg er blevet spurgt om jeg vil være med i dette samarbejde med L'Oréal Paris der har fokus på øjenbryn. Det har jeg sagt ja til. Måske fordi jeg ikke ved særlig meget om øjenbryn eller produkter til at fremhæve dem. Det er lidt ligesom den 'glemte' del på mit ansigt, så jeg tænkte at noget fokus på det, lidt ny viden og inspiration til både mig og jer ville være helt perfekt.

Sørg for at øjenbrynsblyanten er spidset og klar til brug. Jeg starter i midten og kører med hårenes groretning. Når jeg har taget fra midten ud til enden af brynet, arbejder jeg mig derefter indad mod midten, og sørger for ikke at lave for hårde streger inderst, så det ser unaturligt ud. Dog farver jeg brynene lidt ekstra ud der hvor der i starten af brynet mangler lidt hår. Slutteligt tegner jeg igen forsigtigt hele brynet op, så det får en jævn farve og åbner ansigtet op.

Kontroller brynet med børsteenden, og blend farven fint sammen ved at lave opadgående bløde strøg. I dette trin kan man også enten lægge hårene lidt ned, eller gør dem lidt fyldigere med børsten. Det kommer an på hvilket look man foretrækker.

#message

Flere detaljer