Luk
Nogle af de mest omtalte ingredienser  i skønhedsbranchen lige nu

Nogle af de mest omtalte ingredienser i skønhedsbranchen lige nu


Vi har taget et nærmere kig på nogle af de mest omtalte ingredienser lige netop nu – dem, som vi tror, er her for at blive, i det mindste i et stykke tid. Hvad er det for nogen, og hvad gør de mere præcist?Hyaluronsyre
 

Hyaluronsyre tilhører en gruppe molekyler, der kaldes GAGs, glykosaminoglykaner, som findes naturligt i huden. Faktum er, at du allerede har hyaluronsyre i din hud. Hyaluronsyre er et molekyle, der er supereffektivt, hvad angår at binde og transportere vand. Det virker nærmest som en magnet, der tiltrækker og binder vand. Og som vi alle ved, så kan kroppen og især huden godt lide vand.

Hvordan virker det så? I produkter som serummer og fugtighedscremer hjælper hyaluronsyren huden med at binde vandet/fugten, hvilket derefter giver dig en fugtet og frisk hud. Produkter med hyaluronsyre kan være perfekte at bruge på tørre områder af huden.

FINDES I

• Hydra Genius Liquid Care

Dette flydende hudplejeprodukt indeholder hyaluronsyre og aloe vera og fugter din hud. Aloe vera er en ingrediens, der er velkendt inden for hudpleje for sine beroligende egenskaber. Kombiner den med hyaluronsyre, og din hud har en ny BFF.

Brug Hydra Genius flydende hudpleje om morgenen præcis som din sædvanlige fugtighedscreme og om aftenen, efter du har renset dit ansigt. Tryk en gang på pumpen, og påfør derefter nænsomt på ansigt og hals. Massér ind med cirkelbevægelser.


Koriander

Når det kommer til at spise koriander, så siges det, at man enten elsker eller hader det. Vi tror, at du udover smagen også kommer til at elske de gode egenskaber!  Denne urt, der altså oftest bliver brugt i madlavning, kan gøre meget mere end at tilfredsstille (visse) smagsløg. 

Den æteriske olie udvindes af korianderfrøet. Æterisk olie fra koriander har antioxiderende og vitaliserende egenskaber, hvilket har gjort olien til en populær hudplejeingrediens. I den senere tid har forskere fundet ud af, at den æteriske korianderolie også er god for håret! Vitaminerne og mineralerne i olien hjælper med at vitalisere og beskytte skrøbeligt hår. Hvis det her ikke er nok til at få dig til at ændre mening om koriander, så ved vi ikke, hvad der skal til.

FINDES I

Botanicals Fresh Care Coriander Strength Potion

I 2017 lancerede vi Botanicals Fresh Care – en helt ny hårplejeserie, der indeholder ingredienser af naturlig oprindelse. Den æteriske korianderolie er en af seriens vigtigste ingredienser. Oplev kraften fra den æteriske korianderolie i sin ædleste form i Coriander Strength Potion, et leave-in-serum specielt udviklet til skrøbeligt hår for at hjælpe med at beskytte håret og styrke spidserne. Desuden får dit hår en fantastisk duft!
Fordel nogle dråber serum i tørt eller vådt hår når som helst i løbet af dagen. Voilà!


Kul

Når man taler om kul, er skønheds- og hudplejeprodukter nok ikke det første, man tænker på. Men det er vi faktisk i gang med at lave om på, for kul er mere brugbart, end du måske tror.

Når kullet aktiveres, virker det som en magnet, der tiltrækker forskellige typer snavs og andre partikler fra overfladen. Kullet fjerner snavs, når du vasker dit ansigt, og hjælper dig på den måde med at få en hud, der ser fejlfri ud. Derfor er kul en ideel ingrediens i ansigtsmasker og renseprodukter.
 
FINDES I

• Pure Clay Glow Mask

Nøjagtigt ligesom vi har brug for vores weekender og fridage til at genoplade batterierne, så har vores hud brug for tid til at koble af og samle ny energi. Og hvad er så den bedste måde at gøre det på? Men en ansigtsmaske, selvfølgelig! Forkæl din hud med den nye Pure Clay Glow-maske. Den cremede formel renser huden i dybden og fjerner snavs fra porerne for en skøn, frisk hud fuld af glød!

Sørg for, at dit ansigt er rent og tørt. Tag helst et bad først, og påfør derefter ansigtsmasken forsigtigt på de områder, du vil fokusere på (undgå øjne og læber!), lad masken virke og gøre sit i 10-15 minutter. Skyl af med vand. Klar! Kombiner med de andre Pure Clay-ansigtsmasker for en hudplejerutine, der passer lige til dig – og få præcis de resultater, du ønsker.

 
Vi synes, at disse trends er værd at prøve, så tag og prøv dem! Forkæl dig selv – og giv din hud og dit hår et strålende skønhedsboost!

Alle artikler

#message

Flere detaljer